Tijdens een stedentrip Londen zou het zonde zijn om niet even in het bruisende nachtleven te duiken. Ben je er niet zo voor te vinden om heel wat uren in de ronkende clubs of discotheken door te brengen, maar wil je graag een leuk avondje plezier combineren met een vleugje (internationale) cultuur? In dat geval is het bijwonen van één van de vele musicals die altijd worden opgevoerd in Londen altijd een goed idee!

‘s werelds bekendste musicals

Het is algemeen bekend dat enkele van ‘s werelds bekendste musicals niet één keer, maar wel gedurende een lange tijd in Londen te aanschouwen zijn. Het betreft hier producties zoals met name Les Miserables, Phantom of the Opera, Mary Poppins, The Lion King en ga zo maar door. Daar komt bij dat de akoestiek in de theaters van Londen werkelijk tot de beste van Europa en misschien zelfs van de wereld behoren. Alleen de theaters op Broadway beschikken over een betere reputatie en zijn volgens bezoekers op akoestisch vlak nog net iets verfijnder. Hoe dan ook, heb je een avondje vrij in Londen of wil je niet de hele avond op de binnenste muren van je hotelkamer kijken? In dat geval is één van de musicals in Londen bijwonen beslist een interessante keuze!

Goedkoop musicals in Londen bijwonen

Wil je één van de vele musicals in Londen bijwonen? In dat geval zal je een keuze moeten maken uit een groot aantal theaters die verspreid over de stad zijn terug te vinden. Alleen in West End zijn er maar liefst meer dan 50 theaters terug te vinden. Je dient er wel rekening mee te houden dat het bijwonen van populaire musicals in Londen doorgaans geen goedkope zaak is, in tegendeel. wil je graag de mooiste shows bijwonen tegen de beste prijs? In dat geval is het aan te raden om je naar de last minute kassa van de Society of London Theatre te begeven. Deze is gelegen aan Leicester Square. Zijn er nog tickets voor jouw favoriete show verkrijgbaar? In dat geval kan je ze aankopen tegen de helft van de normale prijs!

Copyright 2014. All Rights Reserved.